Melkeproduksjon etter kirurgisk abort

Spørsmål

Har ikke hatt menstruelle blødninger, kun blødninger i ca en uke etter inngrepet. Er ikke seksuellt aktiv. Jeg hadde allerede fått vondt i bekkenet (hadde kraftig bekkenløsning i forrige svangerskap) og produserte melk i fra ca 3 uke, bekkensmertene har avtatt noe, men ikke melkproduksjonen(råmelk). Er det grunn til bekymring og oppsøke lege eller vil disse plagene opphøre etter en viss tid?

Relevante sykdommer/medisiner: Foretok kirurisk abort(tvilling)5/4-04 i 7 uke, fikk satt inn hormonspiral samtidig.

Kvinne, 31 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Du bør oppsøke gynekolog med ultralyd for å sikre at det ikke ligger graviditetsrester igjen i livmoren, noe som ville kunne vedlikeholde melkeproduksjon. Spiraler av alle slag kan forårsake sammentrekninger og dermed ubehag/smerter fra livmoren. Dette pleier å avta med tiden.

Vent litt. Fikk du ikke svar på det du lurte på?


  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Skriv inn spørsmålet her:
0/2000 tegn