Kul innsiden av skjeden

Spørsmål

Etter at jeg hadde samleie første gangen har jeg fått en kul på innsiden av skjeden opp mot magen. Kulen ligger ikke langt innenfor skjedeåpningen. Den har vært der en stund nå og på begynnelsen av et samleie gjør det vondt, men etter hvert kjenner jeg det ikke lenger. Kulen er ikke stor, men heller ikke liten. Hva trur du det kan være? Hva kan jeg gjøre med det?

Medisiner: Zyrtec allergitabletter

Kvinne, 17 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Jeg forstår at du er litt engstelig når dette har skjedd etter det første samleiet du har hatt. Det er ikke godt å si nøyaktig hva dette kan være, men det høres ut som du kanskje har fått en liten rift med infeksjon. Brukte dere kondom? Det hender nemlig at når man ikke bruker kondom at det kommer fremmede bakterier inn under samleiet, og hvis man har vært litt "ivrige" under selve samleiet så kan det ha blitt et lite sår i skjeden.
Det beste råd jeg kan gi deg er at du oppsøker din fastlege og får ham/henne til å undersøke deg og få stillet riktig diagnose og eventuelt få medisiner. Uansett høres det ikke ut som noe farlig - men det er nok viktig at du oppsøker lege.

Har du spørsmål om Sexologi?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Haakon Aars SEXOLOGEN
Pris fra 310,-