Klamydia i graviditet

Spørsmål

Dersom en gravid kvinne i 7mnd blir smittet med clamydia, kan dette skade fosteret?

Kvinne, 32 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Svarer kort på dette spørsmålet: Ja, klamydiainfeksjon i graviditet kan skade fosteret. Det kan bli smittet under fødsel og kan få øye- og lungebetennelse. Du bør derfor la deg behandle så snarrt som mulig.