Kan Primolut for å utsette mens føre til abort?

Spørsmål

Jeg har gått på en 10 dagers kur med
primolut for å utsette menstrasjonen,kan en abortere hvis en er gravid å går på disse?

Kvinne, 35 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Nei, det er liten (ingen) risiko for abort ved bruk av Primolut, men du bør selvfølgelig slutte med dem når graviditet er konstatert!