Hva kom ut av vagina?

Spørsmål

Hei!
Tok pause fra p-piller tidligere i år, men begynte på igjen for en liten stund siden. På torsdag begynte jeg å blø så tok pause uke da. På fredag var mensen borte igjen, men starten på ny i går.
I dag har jeg blødd mye og hatt mye smerter. Satt i en tampong og en time senere kjentes det ut som at tampong skle ut igjen. Kjente noe stort som rant ut av vagina og landet i buksa mi.
Gikk på badet for å sjekke og oppdager en hinnelignende ting. Den var hard og rundt 5-6 cm lang og ett par cm bred. Den var hvit men med blod noen plasser. Når jeg drog i den gikk den ikke i stykker, men såg ut som det var noen sener i det.
Hadde ubeskyttet sex i perioden jeg ikke gikk på p-piller, men tok flere graviditetstester i ettertid for å forsikre meg om at jeg ikke var blitt gravid.
Hva i all verden kan det ha vært? Er skikkelig redd og bekymret nå!

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei.

Jeg beklager, men ut fra den beskrivelsen der alene, og uten bilder eller noe annet, klarer ikke jeg å si hva det var det som kom ut av din vagina. Nå kan det være jeg tenker litt for enkelt, men en tampong er jo kanskje nettopp slik du beskriver: "5-6 cm lang og et par cm bred (hvis den har absorbert blod) og hvit med blod noen plasser" Er det nå skråsikkert at det ikke kan ha vært en gjenglemt tampong, evt fra lenger tilbake?

Hvis du ikke har kastet den, bør du ta den med til legen din, som meget mulig kan si hva dette er eller ikke er. Og hvis du har kastet den, så bør du kanskje vurdere en gynekologisk undersøkelse bare for å få bekreftet at der ikke er noe galt.

Ha det bra.

Har du spørsmål om Allmennmedisin?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Pris fra 199,-