Gjenstridig skjedekatarr

Spørsmål

Har i 3 mnd slitt med skjedekatarr. Har også skjedd før, den er ikke seksuelt overførbar har min gynekolog sagt. Har brukt Flagyl og det har hjulpet og diflucan etter kuren. Men den kommer ofte tilbake. Legen påstår at partnern ikke trenger behandling, men hadde det lønt seg å prøve allikevel?
Har også vært til Homeopat og fått Pulsatilla Pratensis 10M HD som jeg bruker etter om jeg har symtomer eller ikke og det virker som det hjelper.
Kan dette midlet være farlig ved evt graviditet eller er det trygt?

Relevante sykdommer/medisiner: Pulsatilla Pratensis 10M HD

Kvinne, 37 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Pulsatilla Pratensis kjenner jeg ikke til. Hoemopaten bør vite om dette har uheldige effekter ved graviditet.
Har du en skjedekatarr, betegnet som vaginose, skal det ikke være påkrevet med partnerbehandling, men jeg ville ikke unnlate å forsøke dette i ditt tilfelle. Da kan han bruke Dalacin-krem. Hvis du har slike tilbakevendende plager kan du forsøke med det reseptfrie midlet Ecovag, og gjrtne i flere uker. God bedring!

Har du spørsmål om Allmennmedisin?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Pris fra 259,-