Har du spørsmål til legen?

Doctor photo

Har du spørsmål til legen?

Skriv anonymt til en av våre spesialister og få svar innen én eller tre dager. Send spørsmål nå!

Effekt av p-piller når tykktarm og noe av tynntram er fjernet.

Spørsmål

Hei. Jeg har ikke tykktarm og har fjernet ca 19 cm av nedre del av tynntarm. Jeg lurer på om det er sikkert med p-piller når jeg har fjernet en del av tynntarm?

Kvinne 32
Svar

  

P-pillens hormoner suges opp fra magesekk og tynntarm, altså mye høyere oppe i systemet enn siste del av tynntarm og tykktarm. Tynntarmen er 4-6 meter lang. Så du kan føle deg sikker på effekten. 

Vennlig hilsen Mette

Annonse

Fikk du ikke svar på det du lurte på?


Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Få svar innen 3 dager for 299,-