Gravid og PCOS

Spørsmål

Hei! Jeg har PCOS og er gravid i uke 16 med tvillinger etter et forsøk med Femar. Var på ultralyd denne uken og alt så bra ut. Har hørt at det er økt risiko for spontanabort med PCOS. Gjelder dette også når jeg har kommet så langt som uke 16? Er normalvektig og har gått opp 3 kg så langt i graviditeten.

Kvinne 30

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei! Etter uke 12 er det ingen økt sannsynlighet for spontanabort om du har PCOS eller ikke. Du er nå kommet langt! Jeg ønsker deg lykke til videre i svangerskapet!

Vent litt. Fikk du ikke svar på det du lurte på?


  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Skriv inn spørsmålet her:
0/2000 tegn