Komplikasjoner i svangerskapet

Ikke alle svangerskap forløper uten skjær i sjøen. Vi har samlet de vanligste komplikasjonene som kan oppstå i løpet av graviditeten.

ER ALT I ORDEN: På svangerskapskontroll vil lege og jordmor sjekke at alt er bra med deg og barnet ditt. Det er sjeldent alvorlige komplikasjoner oppstår. Foto: NTB Scanpix/Shutterstock
ER ALT I ORDEN: På svangerskapskontroll vil lege og jordmor sjekke at alt er bra med deg og barnet ditt. Det er sjeldent alvorlige komplikasjoner oppstår. Foto: NTB Scanpix/Shutterstock Vis mer

Vi anbefaler ikke at du som er gravid skal fokusere på alt som kan gå galt, dette er ikke hensikten med denne artikkelen. Derimot tror vi at kunnskap kan være til hjelp hvis sykdom eller skade er i ferd med å utvikle seg eller allerede har skjedd. Her kan du finne medisinsk informasjon om noen sykdommer og tilstander som kan oppstå, på grunn av svangerskapet.

Komplikasjoner tidlig i svangerskapet:

Komplikasjoner senere i svangerskapet:

Komplikasjoner som opptrer senere i svangerskapet kan ha vært der hele tiden, men fører først til symptomer et stykke ute i svangerskapet.

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Oppdatert 17.09.06 av: Cecilie Arentz-Hansen, lege
Oppdatert 22.08.18 av: Elisabeth Lofthus, sykepleier. (Fikset brutte lenker, lagt inn bilde)

image: Gravid uke for uke

Gravid uke for uke

Bekymret? Snakk med en lege på video nå!

Våre leger sitter klare til å svare på akkurat det du lurer på. Alt du trenger er en mobil, et nettbrett eller en PC med kamera og BankID.

  • Ingen krav til program eller app
  • 100% anonymitet
  • Ingen ventetid
  • Betal med Vipps
Leger på vakt
Martha Lamøy
Ledig nå
Michael Kumar
Ledig nå
Harald Dobloug
Ledig nå
Kommersiell tjeneste Videokonsultasjon koster 350,-