Går det bra med graviditeten?

Spørsmål

Er gravid i uke 7+0 etter innsett av blastocyst 4 feb. Har hatt 12 forsøk og dette er 3 gangen eg er blitt gravid. Det to siste gangene har eg fått påvist ma på tidlig ul i uke 7. Det som er påfallende er at alle 3 gangene har eg hatt intense magesmerter frem til ul. Var på ul i uke 6+4, da bledet sett hjerteaktivite men embryoet var bare 2.1mm. Hcg tatt 26/2 var på 6231, den 28/2 8909 4/3 19058 6/3 22296 er ikke dette for liten stigning? Magesmertene har heldigvis avtatt veldig men er fortsatt ikke overbevist om at dette går bra..

Kvinne 35

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Jeg forstår din bekymring og føler med deg etter all skuffelse med de mange mislykte forsøk


Embryo er mindre enn forventet (burde ha vært ca.5-6 mm).  


HCG-stigningen:  

26.2. 6 231 

28.2. 8 909 

4.3.    19 058 

6.3.        22 296 


I denne periode av svangerskapet forventer man at HCG dobles annenhver dag, så det ser dessverre også dårlig ut. 

Ved sterke smerter tidlig i graviditet og HCG som stiger mindre enn forventet, må man tenke på graviditet utenfor livmoren. Det kan også skje ved IVF. Det har man vel sjekket ved ultralyd?   

Så jeg har dessverre ikke oppmuntring eller trøst å komme med.  

Vennlig hilsen Mette

Har du spørsmål om Allmennmedisin?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Pris fra 259,-

Fikk du ikke svar på det du lurte på?


Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Få svar innen 3 dager for 259,-

Haster det? Snakk med en lege via video .

Legetime via video
Birgitte Lund Saltvik
Ledig nå
Videokonsultasjon koster 350,-