Overvekt og lengdevekst

Spørsmål

Hei. Jeg er en gutt på 28 år som har noen spørsmål. Ser at du har svart en som har spurt her inne tidligere at overvekt kan påvirke penisveksten. Legger ved link:http://www.lommelegen.no/legesvar/levaxin-og-forbrenning
Dette er noe annet enn jeg har fått som var fra andre leger/sexolog her inne. Jeg var svært aktiv på videregående og trente 5 ganger i uka. Jeg var da 170 cm høy og veide 70 kg. Så skjedde det ting i livet mitt som gjorde at jeg kutta ut treninga og la på meg 20 kg. Penisen min er 12 cm erigert. Kan det at jeg la på meg ha ført til at den ikke ble større?Og hvor mange cm vil man anslå at jeg har gått glipp av? Som sagt er jeg 170 cm, men jeg har alltid fått høre at jeg skulle bli 180-185 cm. Kan det også være at vektøkningen og at jeg kutta ut trening ha ført til at jeg ikke ble så høy som jeg skulle blitt? Pappa er 180 cm og mamma er 159 cm.

På forhånd takk for svar

Svar

Hei!
Jeg har min sterkeste tvil til at vektoppgangen har noe som helst betydning. Derimot virker trening positivt på økt sexlyst og dermed mer erigert penis.Vektøkningen har nok ingen betydning for din endelige lengde. Fysisk aktivitet har til en viss grad positiv virkning på benvev og lengdevekst.