Deformert og smertefull brystkasse

Spørsmål

Hei Er født med turner mosaikk Har deformert brystkassa. Den buler ut på sidene. Dette er smertefullt.og ser ikke bra ut heller, dog er smertene værst. Er så lei av dette, og ønsker å få gjort noe med d. Er d mulig å reparere dette med kirurgi? Eller noe annet? Mvh meg

Kvinne 30

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei! Det er fullt mulig at en korreksjon kan gjøres kirurgisk. Men denne vurderingen er en spesialistvurdering. Traktbryst kan f eks korrigeres med thorax spiler. AHUS og Ullevål sykehus tilbyr slik operasjon på østlandsområdet. Du kan be fastlegen din finne ut om dette kan være aktuelt for deg ut fra din form på brystkassen. Det er fullt mulig å bli henvist til AHUS fra det stedet du bor

Har du spørsmål om Allmennmedisin?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Pris fra 259,-