Får lett blodutredelser

Spørsmål

Får lett bloduttredelser hvis jeg belaster armene med noe remmer E.l. Aldri bena! Har nok tynt blod for jeg blør lett hvis jeg riper meg opp på noe vis! Tar årlig blodprøver hos min fastlege på Humana,aldri noe galt! Han er fornøyd! Har tar kokt vann med sitron hver morgen tid i lengre tid.har tatt K2 vitamin i flere år, B vitaminer,carotenpiller,og en del bidronninggele. Om jeg kutter det ut ser jeg ingen forskjell ! Smører meg alltid godt på huden. Er mye i solen da jeg er ofte i Syden i min leil. der. Har prøvd å kutte ut forskjellig av mine sunne piller,men merker ikke forskjell! Lever ikke på noen medinaer!

Kvinne 78

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei.

Her har du ikke stilt noe spørsmål, så jeg vet ikke eksakt hva du ønsker informasjon om. Men du forteller altså om at du lett får blodutredelser. Det behøver ikke å ha noen spesiell årsak, men i noen tilfeller kan det ha medisinske årsaker. For å finne ut av dette, kan du be fastlegen utrede deg for dette, blant annet ved å sjekke dine nivåer av blodplater / trombocyter. Det er ikke sannsynlig at noe av de produktene du bruker, er årsaken.

Utover dette så er det ikke så mye jeg kan si om dette, men følg rådet om å få lege til å sjekke at det ikke er noen medisinske årsaker til dette.

Ha det bra.

Vent litt. Fikk du ikke svar på det du lurte på?

Send inn ditt spørsmål nå, og få svar fra en lege på mail innen 3 dager fra kr. 259,-.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Skriv inn spørsmålet her:
0/2000 tegn