ANNONSØRINNHOLD

Aller

Turist i eget land ? Slik blir ferien billigere

Spar penger med god planlegging

Sommerferie er rett rundt hjørnet - mange velger å være turist i eget land i år. Her er 7 tips på hvordan Norgesferien kan bli både billigere og bedre.

Slik får du mest ut av Norgesferien:

  • Sett opp et budsjett før du drar - og følg dette. Som turist i ett av verdens dyreste land er det mange penger å spare på å ha et bra budsjett.

  • Besøk steder som ikke alle andre drar til - Mange av de mest populære stedene er allerede fullbooket. Legg turen til en destinasjon som ikke er like kjent - så slipper du dessuten å møte naboen på ferien.

  • Lei leilighet, eller velg annen overnatting med kokemuligheter. En av de største utgiftene på ferien er mat - du kan spare mye på å lage maten selv.

image: Turist i eget land ? Slik blir ferien billigere


  • Skal du fly - sørg for ha ekstra god tid på flyplassen. Det forventes bli store køer på flyplassene ettersom alt flere er vaksinert og kan reise igjen.

  • Sjekk UDs reiseråd - sørg for at du hele tiden er oppdatert på gjeldende regler og eventuelle endringer i reiseråd.

  • Sjekk reiseforsikring og avbestillingsforsikring. Om du ikke har egen reiseforsikring er det store sjanser at ditt kredittkort har bra reiseforsikring om du betaler over 50% av reisen med kortet.

  • Skal du ha leiebil? De fleste utleiebiler har kaskoforsikring og ansvarsforsikring inkludert, men egenandelsforsikringen er ofte høy. Ofte kan det lønne seg å velge et kredittkort med egenandelsforsikring framfor bilutleiefirmaets tilleggsforsikringer.

Se beste kredittkort for ferien her!

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.