ANNONSØRINNHOLD

Aller

Slik tar du vare på hud, hår og øyne i høst

Både hud og hår får utstå tøff behandling under sommermånedene.

Kombinasjonen sol, bading og feriemat med mye sukker, salt og kanskje alkohol kan være dårlig for hud og hår. Bruk høsten på å bygge opp huden og hårets kvalitet med enkle knep. Høstmørke kvelder er perfekte til å ta vare på deg selv, huden og håret ditt.

Hudpleie om høsten

  • Rengjør huden nøye - bruke en mild rengjøring krem eller gel hver dag. Dette fjerner døde hudceller og sminke og åpner opp porene dine for andre hudpleieprodukter.

  • Bruk toner - Bruk en toner etter rens - da får huden tilbake sin PH balanse.

  • Serum - Invester i et bra hudserum som når dypt ned til hudens levende celler. Et serum reduserer fine linjer og styrker huden.

  • Bruk alltid hudkrem - E bra fuktighetskrem med solfaktor og øyekrem tilpasset din aldersgruppe beskytter huden mot ytre faktorer som vær, temperatur og sol og er et must i enhver hudpleierutine.

Du bestiller enkelt dine hudpleieprodukter på nettet. Hos Coverbrands får du nå opptil 60% på utvalgte pakketilbud.

Hårpleie om høsten

  • Bruk alltid balsam. Akkurat som huden din, trenger håret mer fuktighet når vi nærmer oss den kalde årstiden.

  • Kjøp en bra hårkur. Velg en hårkur som passer din hårtype og bruk denne en gang i uken.

  • Invester i kuldebeskyttelse for håret - akkurat som håret trenger varmebeskyttelse når du føner det kan det være smart å la håret få beskyttelse mot kulden under vintermånedene.

  • Tenk også på å unngå å gå ut med vått hår når gradestokken kryper mot minusgrader.

Du finner alt du trenger for hårpleien hos BliVakker.no. Nå får du også opptil 60% rabatt på BliVakkers Hårpleiedager

image: Slik tar du vare på hud, hår og øyne i høst

Ta vare på synet

Mange linsebrukere opplever at øynene blir tørrere og at man får problem med linsene når gradestokken kryper nedover i kombinasjon med at vi skrur opp varmen innendørs. Mange opplever at det er stor hjelp i å bruke øyedråper i kombinasjon med linsene og stadig flere velger progressive linser.

Hos Lensit finner du alt du trenger av månedslinser, døgnlinser, ukelinser, fargelinser, progressive linser, toriske linser, linsevæske og øyedråper til markedets beste priser. Nå kan du dessuten få opptil 37% rabatt på utvalgte linser hos Lensit.

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.