Vorter og utflod

Spørsmål

jeg har fått tre vorter på penisen helt nede med roten og en litt lenger oppforbi roten.den ene er som en ert på størrelse de andre litt mindre.for noen mnder siden fikk jeg gul luktende veske ut av penisen og det sved litt når jeg urinerte.vortene kom etterpå.vet du hva det er og hva jeg kan gjøre for å bli kvitt dette?hilsen mann 26

Mann, 26 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei!

Det er ikke sikkert disse plagene henger sammen med hverandre. Utflod kan ha mange årsaker, også hos menn, mest sannsynlig dreier det seg om en urinveisinfeksjon eller en kjønnssykdom. Klamydia er mest nærliggende å tenke på, selv om de fleste menn med klamydia aldri merker noe utflod.

Vorter i huden kan behandles på samme måter som andre vorter, feks med Verrucid som du får uten resept på apoteket. Hvis disse sitter i huden ved penisroten skulle dette være greit. Sitter vortene på selve penis ville jeg konsultert en lege som kunne se på forandringene, både fordi det er greit å være sikker på om det er vanlige vorter eller om det er kjønnsvorter som eventuelt skal ha en annen type behandling.

Mitt råd er altså å konsultere legen din for å få en sikker diagnose evt å få tatt prøver på annen kjønnssykdom.

Har du spørsmål om Allmennmedisin?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Pris fra 259,-