Varmt og vondt kne 3 uker etter operasjon

Spørsmål

Hei jeg er en 18 år gammel jente med meniskskade!
Jeg ble sparket av en hest rett over kneskålen for 5 år siden. Var hos mange forskjellige hvor ingen fant ut av hva det var og ingen var enige med hverandre.
For et halvt år siden opererte jeg en rift på menisken med kikkhullsoperasjon. Dette ble aldri bedre så tok ny MR og var hos legen på nytt. Da ble vi enige om å operere igjen for det var blitt slitasje på bakreareal i kneet. Jeg opererte nå for andre gang for ca 3 uker siden og de sa den var vellykka. Kneet er ennå mye varmt og er vondt for hver steg jeg går. Sliter med å sove for er så vondt. Er dette normalt?

Legger ved bilde av kneet forfra før den første operasjone .

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei.

Det er vanlig å ha smerter en stund etter en operasjon, men så sterke smerter som du her beskriver, samt det at det er varmt, kan i verste fall tyde på en infeksjon. Det er jo alltid en mulighet etter enhver operasjon.
Jeg kan naturligvis ikke si noe som helst sikkert her over nettet om du kan ha en infeksjon eller ikke, men siden det er en mulighet, og siden en slik eventuell infeksjon må behandles med antibiotika, så skal du helt klart få en legevurdering av dette her og nå, for en postoperativ infeksjon skal man ikke gå med uten behandling.
Men som sagt innledningvis, det er vanlig med smerter etter en operasjon, så det behøver ikke å bety noe galt.
Siden det er helg i skrivende stund, og mistanke om en sårinfeksjon, så skal du oppsøke din lokale legevakt for å få en vurdering av dette nå.

God bedring.

Har du spørsmål om Allmennmedisin?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Pris fra 259,-