Vaksiner til Egypt

Spørsmål

Hei!
Jeg har spørsmål vedr. en reise med barn til Sharm el Sheik i Egypt.
Barnet vårt kommer til å være ca 5-6 månader ved reisen, vi skal kun være borte en uke og jeg kommer til å amme når vi er der. Skal jeg eller barnet ta noen vaksiner for avreise, hva anbefaler dere? Er det lurt å ta med et så litet barn til Egypt? Tusen takk på forhånd!

Kvinne, 26 år

Svar


Du bør ha gyldige vaksiner mot difteri/stivkrampe,
polio og hepatitt A (tre sprøyter). Du kan også overveie å ta dukoral koleravaksine mot turistdiaré.

Barnet trenger ingen vaksiner, men det er svært viktig at du ammer.
Så kan man jo spørre seg om vitsen med å reise så langt for et opphold på én uke med et spedbarn, se for øvrig www.reiseklinikken.com.

Ring oss gjerne for timebestilling, tlf 22 11 11 98.