Utflod urinrør

Spørsmål

Hallo.Har ett litt kjedeligt problem med att jeg har endel utflod fra urinrøret,dette skjer somregel når jeg er sammen med kjæresten
min,er ikke når vi har sex eller noe slikt,da er det normalt å bli opphisset og gjerne litt våt.Det er greit,men dette er med hverdagse ting,prater og har det morro.Når jeg var yngre,kunne det skje att jeg fikk litt utflod når en tenkte på jenter og slikt.Nå er det mye mere utflod,og det skal nesten ingenting til før det skjer.Er veldigt ubehageligt,må bytte truser og slikt.Sliter litt med dette.Det er nok en slags opphiselse som gjør dette.Får ikke noe reisning eller merker noe slikt.Finnes det noen medisiner eller noe slikt mot sånne problemer.Har vært hos lege og tatt urinprøver og klamydia,ikke noe galt.Er det noen andre prøver som kan finne ut av dette?Ellers ser jeg lyst på livet,he he. Ha en god dag.

Mann, 36 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

I og med at du har vært hos lege og tatt prøver på klamydia og andre ting, så kan det nok utelukkes at du har noen seksuelt overførbar sykdom som gir deg disse plagene. Men slik du beskriver det, høres det nok mer ut som det kommer når du blir litt seksuelt opphisset. Det behøver ikke å være så mye at du får ereksjon, men en måte en opphisselse kan arte seg på er nettopp at det kommer fuktighet i urinrøret slik du beskriver. Det er på en måte som en slags "klargjøring" for at det skal bli et naturlig glidemiddel også fra mannen for et samleie. På en måte er det en refleksiv reaksjon på en seksuell opphisselse. De fleste menn/gutter opplever dette i større eller mindre grad - og du opplever det nok mer enn mange andre. Men det er ikke noe farlig eller galt, og det er nok ikke noe konkret som kan gjøres ved det. Men det pleier ofte å være i perioder - så du får trøste deg med at det i alle fall ikke er noe galt med din seksuelle lyst!

Har du spørsmål om Sexologi?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Haakon Aars SEXOLOGEN
Pris fra 310,-