Trang forhud

Spørsmål

Hei Lege,jeg har et problem som jeg holder på å bli gal av,og det er forhuden min.Dette skjer : når jeg trekker den tilbake blir den rød og jeg kjenner den er altfor stram,og det gjør vondt,men jeg får den helt bak.Det virker som om den hovner litt opp,og det ser stygt ut.Jeg har hørt det kan opereres ved å fjerne en liten del,og at det ikke er noe problem,men jeg bor i bergen og jeg vet ikke hvor jeg skal henvende meg,og jeg lurer på om du kan si noen steder det gjøres sånne operasjoner som kan hjelpe meg.Dette går svært mye utover humøret og jeg håper du forstår.Takk på forhånd

Mann, 19 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei!

At forhuden er litt trang når du fører den tilbake er et problem som mange plages med, og heldigvis er det enkelt å rette på dette.

Du må la legen din henvise deg til kirurgisk poliklinikk/urologisk på sykehuset, slik at de kan undersøke deg og sette deg opp til time for operasjon. Inngrepet består i å spalte eller fjerne forhuden slik at du lett kan føre forhuden bakover. Inngrepet gjøres i narkose, og du vil nok være sår der en tid etter, men når dette har grodd er problemet løst.

Fastlegen din er altså første sted du skal henvende deg for å få satt denne prosessen i gang.

Vent litt. Fikk du ikke svar på det du lurte på?

Send inn ditt spørsmål nå, og få svar fra en lege på mail innen 3 dager fra kr. 259,-.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Skriv inn spørsmålet her:
0/2000 tegn