Trang forhud

Spørsmål

Jeg er en mann på 30 som i det siste har fått problemmer med å få forhuden til å gli ordentlig over penishodet. Jeg kan dra den tilbake i både erigert og ikke erigert tilstand, og selv om det ikke er smertefullt er det ukomfortabelt. Å gjøre dette repetitivt øker ukomfortabelheten. Spesielt når erigert. Har aldri hatt problem med sex før, men merket denne ukomfortable følelsen blitt verre den siste tiden, noe som gjør at jeg kan fort miste ereksjonen. Har også begynt å klø i forhuden, som virker irritert, selv om jeg er nøye med hygiene. Kan det være trang forhud selv om jeg ikke har hatt slike problemer før? Hva annet i så fall? Og hva bør jeg gjøre?

Mann, 30 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Ja, det høres nok ut som du har en trang forhud. Du sier også at du klør og at huden er irritert, og det tyder på at du kanskje har fått en soppinfeksjon - noe som kan gjøre at forhuden er blitt trangere og gjør det vanskelig og ukomfortabelt å dra forhuden tilbake.
I alle fall er det klokt å ta kontakt med din fastlege og få ham/henne til å undersøke deg og få behandling. En soppinfeskjon kan lett behandles med en krem som fjerner soppen. Hvis forhuden etter behandling fortsatt er trang, kan man gjøre et lite snitt i forhuden for å lette på trangheten. Lykke til.

Vent litt. Fikk du ikke svar på det du lurte på?

Send inn ditt spørsmål nå, og få svar fra en lege på mail innen 3 dager fra kr. 259,-.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Skriv inn spørsmålet her:
0/2000 tegn