Testikler forskjellig størrelse

Spørsmål

hei! er en gutt på 18 år som har noen spørsmål jeg helst ville hatt svar på.
Det første er at jeg nå idat siste har merket at høyre testikkel er mye større enn den venstre, men det er ikke noen klumper på den og ikke noe smerte. hva kan dette være ?
jeg trener nesten ver dag, men spiser kanskje litt usunt, men er god fysisk form!
mitt andre spørsmål er at jeg sliter med å få penisen skikkelig stiv, penishode blir ikke hardt. Vis jeg tar me alkohol inn i bildet så fungerer som regel ingenting av utstyret nedunder. hav skyldes dette ? kan de 2 spørsmåla henge sammen ?
hilsen "forrvira" gutt

Mann, 18 år

Svar

Til det første spørsmålet ditt: det er helt normalt at en testikkel er større enn den andre. Slik er det hos alle gutter/menn.
Til det andre spørsmålet ditt: at penishodet ikke blir helt stivt : penishodet skal ikke bli like stivt som selve skaftet, men hvis det er veldig bløtt så kan du jo ta deg en tur til din fastlege og få ham til å undersøke deg. Men sannsynligvis er du nok helt normal. Når det gjelder alkohol - så er det noe som skjer alle; drikker man litt så kan det hjelpe på lysten og på potensen kanskje - men drikker du mye så dabber den helt av. Slik virker alkohol, og derfor er det ikke noe lurt å drikke for mye når du skal ha sex!