Størrelse penis

Spørsmål

Jeg er en gutt på 16 år, penisen min er i stiv tilstand ca 13/14 cm. Problemet mitt er at jeg ikke greier og få sædutløsning samme hvor hardt jeg prøver, er jeg steril? Jeg er litt sent ute på lengde og vekt 169 i høyde 56 kg i vekt ellers er jeg kansje litt sent utviklet en annen ting som plager meg er at jeg har så utrolig liten penis i guttegarderoben når vi dusjer jeg har prøvd og runke på dass lit før vi går i dusjen og jeg har prøvd og kledd på meg mer klær slik at jeg ikke fryser, men det hjelper lite når vi står i dusjen ser jeg tydlig at min penis er mindre en de andre sine dette er leit i og med at jeg får rykte på meg for å ha liten tiss hos guttene dette sier de til jentene og da får jeg dårligere kår for å skaffe meg ei jente. Jeg har også et annet problem i dusjen jeg har for slakk eller for kort forhud dette er pga. tidligere operasjon. Det svir og ofte glir forhud av penis dette er jævlig iriterende og pinlig. Jeg føler meg som et misfoster med disse hemmingene.Får tynne gutter mindre peniser når de er slakke en de kraftige guttene har når de er slakke, hvaslags triks kan jeg bruke for å få større penis i dusjen. Kan utviklingen av penis bli mer vellyket hvis jeg legger på meg (siden jeg er tynnn)?

Mann, 16 år

Svar

13/14 cm i erigert tilstand (stiv) er faktisk helt normalt! Men i og med at du ennu tydlig ikke helt er ferdig med puberteten, i og med at du fortsatt har litt igjen på kroppslengde og vekt, så er penis muligens ikke ennå helt utviklet. Så vær litt tålmodig! Derfor kan det nok hende at du får mer å vise frem etter hvert i dusjen!
Når det gjelder lengde av penis og forhold til tyngde av kropp og lengde av kropp - så er det nok ikke noen sammenheng der. Det betyr at litt kraftige gutter ikke har noen større penis enn tynne gutter. Det er faktisk ganske tilfeldig hvem som får litt større penis enn andre.
Det at du har operert forhuden er faktisk ganske vanlig - i og med at mange gutter har for trang forhud. Så det at forhuden trekker seg tilbake er ikke noe du skal synes er pinlig!