Størrelse penis

Spørsmål

Hei ! Eg er 35 år og sliter med et problem som gir meg store psykiske problemer. Eg har aldri før turt å stille spørsmålet før da det er så pinlig. Men tissen min er så liten og det gjør meg så flau at ikke tørr å ha sex. Ja eg kan av og til få lyst til å ta livet mitt av den grunn.
Går eg i svømmebaseng eller treningsstudio føles det ekkelt å være naken. Så mitt spørsmål blir om det går ann å gjøre noe med det. Er det mulig at hormonbehandling kan hjelpe ??
Når den er stiv er den ca 10 cm . har ikke målt den når den er slapp , men vil tippe på en 4 cm.
Dette er et veldig stort problem for meg ,,... håper det fins hjelp å få.
....hilsen deprimert og fortvilet gutt.

Mann, 35 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Jeg vet ikke om det er noen trøst for deg, men veldig mange gutter/menn går rundt og er engstelige for at de har for små peniser. Nå sier du at du har målt din tiss (penis) både i slapp og stiv tilstand. Men mitt spørsmål tilbake til deg er, har du målt den riktig? For det første - du skal måle fra siden av penis - og måle fra roten og frem til tuppen. Men det er viktig at du måler helt inn til der penis starter - og da er det viktig hvis man har litt mage (noen har jo det) at man trykker godt inn i det lille fettvevet man har der. Mange menn/gutter som har litt mage, vil ofte måle penis for kort da de ikke beregner at de har litt fettvev ved roten av penis.
Nå er det også å si at at kvinnens skjede er ikke lenger enn 9- 10 cm dyp - som regel - så uansett om din penis ikke er så stor - så er den stor nok for et samleie!
Dessverre er det ikke noe hormonbehandling som avhjelper dette - men det ville kanskje være noe å hente hvis du har litt mage som dekker over roten av penis - å slanke seg ?
Men skriv til meg igjen hvis du fortsatt har noen spørsmål - og så håper jeg at du kan forsone deg med at den penis du har faktisk er bra nok!