Størrelse på penis

Spørsmål

Har lyst til å stille alle tenåringsgutters store spørsmål - hva er vanlig lengde på penis..? VG nevnte 15cm her om dagen, men kan man stole på dem? Ble litt engstelig da jeg målte til 11cm - veldig lite... Er det et "handicap" ved sex..?

Har forhud som bare lar seg trekke/rulle akkurat under hodet før det strammer til. Kan dette hemme "utvidelsen"? Er det skikkelig kaldt trekker penis seg helt inn i "foldene" sine og krymper til 3-4-5cm...

Lurer veldig - håper dere tar dere tid.

Mann, 18 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Ja - det du selv sier -så er størresle på penis det menn flest er opptatt av - ikke bare tenåringsgutter! Det er som vi menn måler manndommen i antall centimeter! og de fleste kvinner synes dette egentlig er noe tull: Det har vært skrevet mange såkalte "forskningrapporter" om måling av penis, og det har foreligget mange svar ¨på såkalt normallengde. Men det hele er veldig avhengig hvor man måler, og om penis er skikkelig erigert. Dette kan nemlig variere på flere centimeter. Man skal måle fra roten av penis og til tuppen - på siden av penis. Og helst skal man måle mer eller mindre i det det går for en, og det er ikke like lett!
Dessuten hvis man er litt lubben , så kan noe av penis lengde bli "feil" fordi noe av penis dekkes av hudfold på magen. Men svar på ditt spørsmål- er at de fleste gutter/menn i fullt erigert tilstand har en penis mellom 13 og 17 cm.Noen har større - og noen har mindre.

Når det gjelder din trange forhud, så ville jeg ta kontakt med din fastlege, og få ham til å undrsøke deg. Eventuelt kan dette rettes med et lite snitt i forhuden - med bedøvelse!

Vent litt. Fikk du ikke svar på det du lurte på?

Send inn ditt spørsmål nå, og få svar fra en lege på mail innen 3 dager fra kr. 259,-.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Skriv inn spørsmålet her:
0/2000 tegn