Status etter omskjæring

Spørsmål

Hei, jeg ble omskjært den 30 oktober av medisinske årsaker. men det jeg lurer på er om det som du ser på bildet er normalt. da tenker jeg på den Badering lignende delen av huden som ligger helt inntil penishodet. vasker minst 1 gang om dagen og har på Bacimycin salve. ser alt normalt ut her?

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei! Det viktigste etter slik operasjon er å utelukke infeksjon. Det gir smerter og Evt feber. Det ser ikke slik ut på bildet. Enkelte personer kan lage litt kraftigere arrvev enn andre, såkalt keloid. Det er ikke farlig, men kosmetisk skjemmende. Det kan minne om dette ut fra bildet. Om det er plagsomt, rar følelighet når du tar på det, er det mulig å få det vurdert på nytt av kirurg. Dessverre har det en tendens til å bli mere keloid ved ytterligere kirurgi

Har du spørsmål om Allmennmedisin?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Pris fra 259,-