Smerter og hevelse i skulderen

Spørsmål

Har i det siste vært plaget med smerter i /rundt skulder, håndledd og de midterste fingerledd venstre arm.Smertene er murrende og jevne.Det beste er å holde armen i ro.Nå kjennes det i tillegg ut som om det er hevelse/vann i samme områder, + hevelser i hø.arm. kan ikke bruke ringene. Det kjennes varmt ut i smerteområdene.Hva kan det være ? Bekymret

Sykdommer: Endometriose. Slitasje i noen av ryggvirvlenes endeplater. Operert/avstivet på 2 steder i korsrygg ca. 1990, men ble nå oppdaget at dette har sklidd ut. Både slitasje og sistnevnte er tilstivnet. for 1 år tilbake fikk jeg angst pga. store ps.påkjenninger gjennom en 10-årsperiode. Det toppet seg med mordtrusler fra nær familie. Har vært sykemeldt lenge pga. smerter i nakke, skuldre, rygg.
Medisiner: Zoloft. 1 tbl. dgl.

Kvinne, 34 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei!

Jeg kan ikke stille noen eksakt diagnose på plagene dine over internett, men det er opplagt at den venstre armen din ikke er normal og at den sannsynligvis er svært plagsom.

Sannsynligvis er det en betennelsestilstand i skulderen som gir deg smerter og hevelse. Man kan også tenke seg andre litt mer sjeldne tilstander som blodpropp eller lymfødem. Årsaken til en slik betennelsestilstand kan være revmatisk eller slitasjebetinget.

Du må la legen din vurdere armen din og om du skal bruke medisiner for å få slått dette tilbake.

God bedring!

Har du spørsmål om Allmennmedisin?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Pris fra 259,-