Smerter lysken

Spørsmål

Hei!
Det hele begynte med at jeg har vært øm og hatt smerter i lysken, Når jeg reiser meg for og gå etter og ha sittet en stund, er jeg veldig stiv og øm øverst på innsiden av "låret" vet ledd/testikler på venstre side. Etter og ha gått litt og liksom fått strekt ut, forsvinner det nesten. Dette startet for 3uker siden på venstre side, Så gikk det over til høyre side uken før jul, Da var det konstant vondt og jeg haltet når jeg gikk. Så i romjula gikk det over til venstre side igjen og jeg har blitt litt paranoid av dette og sjekket lymfeknutene etter smerte, med tanke på kreft.men er ikke øm og har ikke smerte i kjertlene.

Nå etter my føling,klemming har jeg faktisk vondt i den venstre testikkelen.
Jeg har hatt kjønnsvorter i et par år nå som kommer, og forsvinner etter pensling med Vartec. Så hær en dag merket jeg at det kom litt materie ut ved siden av der forhuden er festet framme på penishodet.

Jeg har også seneskjede betennelse i begge armene så jeg lurer på om det rett og slett kan være en betennelse i kroppen

Jeg kommer med alt dette etter og ha søkt på nettet om info men funnet begrenset info rundt dette.

Håper på svar slik at det muligens kan hjelpe andre med lignende symptomer.

Hilsen
bekymret

Sykdommer: Spørsmål rundt testikler og bitestikler

Mann, 35 år

Svar

Det høres mer ut som smerter som kommer fra leddbånd enn at det skulle komme fra infeksjon av lymfekjertler. Men for at du i stedet skal søke råd på internett og ikke finne noe svar, vil jeg anbefale deg å gå til din fastlege og få tatt en ordentlig undersøkelse. Da får du nok et skikkelig svar, og så slipper du å uroe deg mer.