Smerter i testikler

Spørsmål

Hei. Jeg har et problem som jeg er bekymret for. Når jeg er sammen med kjæresten min og vi bare legger å koser, ikke har sex, blir jeg selvfølgelig tent og får reisning. Og da hender det at jeg har reisning veldig lenge. Problemet er at jeg ofte får vondt i pungen og helt nederst i magen. Pungen og testiklene, spesielt den venstre, er utrolig ømme og hovne. Det gjør vondt bare jeg tar på pungen. Sist gang dette skjedde, hadde jeg skikkelig vondt. Jeg har vært å tatt ultralyd av nyrer og testiklene, men det var vist ikke noe galt. Hvorfor skjer dette? Kan jeg gjøre noe, for det er jo så utlolig vond.
Hilsen bekymret gutt

Mann, 23 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Ja, dette er vondt - men det er ikke farlig. Det er det som på populær-språk blir kalt "ballesprengg". Når det er slik at du ligger med en seksuell lyst over tid - og med ereksjon - men ikke har utløsning - så vil denne lyst-påvirkningen av testiklene kjennes ut som smerte.
Jeg ville anbefale deg hvis dere ikke har samleie - at du onanerer slik at du får utløsning. Hvis dette ikke går når dere er sammen, så får du heller gå ut på toilettet og gjøre det der. Da vil du nok oppleve at disse smertene går over!

Har du spørsmål om Sexologi?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Haakon Aars SEXOLOGEN
Pris fra 310,-