Smerter i hoften

Spørsmål

Jeg ble dårlig for 1,5 mnd siden. Kom hjem fra jobb og satte meg for å spise middag. Da fikk jeg så vondt i hoften. Dagen etter måtte min mor kjøre meg til legevakten. De trodde det var en prolaps eller isjas. Jeg har vært til MR, CT og vanlig røntgen. Har tatt diverse blodprøver. Det siste jeg har fått høre er at det kan være Bechtrew. Jeg blir ikke bedre av medisinene. Er det noen naturpreparater som jeg kan bruke. Det ble også sagt at jeg har lavt stollskifte. jeg er sykemeldt og det er kjedelig, for jeg er i ny jobb, redd for å miste jobben!

Relevante sykdommer/medisiner:
Antagelig Bechtrew. Tar Prednisolon og Voltaren(stikkpiller)

Mann, 25 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei!

Hvis du er undersøkt grundig med røntgenundersøkelser og blodprøver slik du skriver er det vanskelig å vite hva som er forklaringen på de sterke smertene dine. Imidlertid er det viktig at det tas bilder av de relevante kroppsdelene slik at man ikke bare tenker hofte, men også leter etter forklaringer i ryggen eller i buken osm kan stråle ut til hoften.

Bechterew er en vanskelig diagnose å stille tidlig i sykdomsforløpet, og det er en sykdom som ikke kan kureres, slik at vi får håpe det ikke er det du har.

Naturmedisiner er ikke noe vi skolemedisinere kan så mye om, og jeg har ingen konkrete medikamenter å foreslå for deg. Hvis det viser seg at det er en smertetilstand som vi ikke finner noen forklaring på kan imidlertid akupunktur være verdt å prøve. Mange med smerter har god hjelp av slik behandling.

Har du spørsmål om Allmennmedisin?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Pris fra 259,-