Smerte i arr etter galleblæreoperasjon

Spørsmål

Hei. Jeg vart for ca1, 5 år siden operert og fjernet gallebleren.Så fjernet di en pollypp på tolvfingertarmen, og den var godartet. Men no har jeg fått stikkende smerter i arret så svir det, veldig ubehagelig.Jeg tok også sleeve opperasjon for 2,5 siden, så har du noe svar på hva det kan hva?

Kvinne 53

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei,

Dette kan være flere ting, for eksempel et sting som sitter igjen under huden, eller nerver som har blitt inneklemt, såkalt "impingement syndrom." Dette er ganske vanlig ved kirurgi i bukveggen. Jeg ville foreslå at du går tilbake til kirurgen din og ber ham/henne ta en titt og undersøke deg.  Sting kan alltids fjernes, og ved "impingement syndrome" kan en injeksjon av et steroid hjelpe. 


Lykke til!


Mvh,


Nina Bryhn, MD



Vent litt. Fikk du ikke svar på det du lurte på?


  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Skriv inn spørsmålet her:
0/2000 tegn