Sliten sofasliter

Spørsmål

Hei!
Takk for at dere gjør denne siden mulig! Den er nyttig, lærerik og uunnværlig! Jeg har nå hanglet i 2-3 år. Følt meg trett, sliten og upplagt. Kjennes ut som det kansje sitter i ryggen, for hodet vil så gjerne holde kroppen i gang-men kroppen nekter. Føles som om jeg ofte er i ferd med å kollapse. Har i tilleg vært plaget m vond og stiv nakke de tre siste mnd, noe jeg skal behandles for. Det ble også tatt noen blodprøver i fjor, som viste litt lite jernlager(men ikke mye). Hukommelsen svikter litt den også, kan til tider være svært glemsk! Dette er svært slitsomt for meg da jeg er renholder av yrke, dessuten går det også utover mine nærmeste. Fra å være en aktiv og blid jente har jeg blitt en sofa sliter og til tider en ganske sur og irritabel jente. Dette bekymrer meg mye, derfor håper jeg så gjerne på svar fra dere. Kansje dere kan se en sammenheng i dette? Vennlig hilsen sliten jente27

Sykdommer: migrene
Medisiner: maxalt

Kvinne, 27 år

Svar

Hei!

Takk for hyggelig tilbakemelding!

Det er nok dessverre ikke mulig å stille noen diagnose på deg ut fra de opplysningene jeg har og over internett. Imidlertid er det helt klart at noe er galt med deg, og dette må du og fastelegen din finne ut av.

Jeg synes du skal gå til ny konsultasjon og eventuelt ta nye blodprøver og bli undersøkt av legen din igjen. Man må tenke på stoffskifteforandringer og mangeltilstander, men også nevrologiske lidelser og kanskje depresjon.

Legen din kan vurdere hvilke undersøkelser som er nødvendige og om du kanskje må henvises til spesialist.

God bedring!