Slapp og svimmel

Spørsmål

Hei.
Jeg har i noen mnd. nå gått rundt og følt meg slapp og svimmel.Jeg har en jevn guffen følelse i kroppen, men det varierer mye. Jeg kan sitte på jobb, hjemme etc. og plutselig "stikker" det til/ jeg skvetter til i kroppen. Og umiddelbart føler jeg meg uvell. Den siste tiden har jeg kjent som om noe trekker seg sammen inne i meg, en slags sammentrekkningsfølelse. Det er i øverste del av magen/nederste del av brystet midt i. Dette kommer også plutselig og gir den ekkle følelsen etterpå. kjennes av og til ut som hele kroppen "dovner" bort etterpå.
Har også hatt sammentrekkninger i endetarmen. Disse er på en annen måte. Småe lemusaktige sammetrekninger som kommer og går. Kjenner også en kul på venstre side av endetarmen, og det har av og til vært blod på papiret. Denne kulen kommer bare frem når jeg "presser" på for og gjøre mitt fornødende.
Legen min greier ikke finne ut hva som feiler meg. Har aldri før vært syk, så dette sliter hartd på meg.. Håper du kan hjelpe meg.

Mann, 25 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei!

Dette var svært ukarakteristiske symptomer, og jeg forstår at både du og legen din er svært i tvil om hva det representerer. Jeg tror ikke jeg kan diagnostisere de generelle plagene dine uten å undersøke dem selv, ta omfattende blodprøver og eventuelt en billedundersøkelse av området hvor du har plager, enten CT eller gastroskopi i første omgang. Noen ganger ender man opp uten noen sikker diagnose, og det er frustrerende både for lege og pasient. Imidlertid kan man som regel være ganske sikker på at det ikke dreier seg om noen farlig diagnose, og man kan se det an over noe tid.

Endetarmsplagene dine minner meg om hemorrhoider, og jeg tror ikke disse plagene har noe med de andre symptomene dine å gjøre. La legen din se på endetarmsområdet ved neste konsultasjon.

Har du spørsmål om Allmennmedisin?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Pris fra 259,-