Skade av klamydia?

Spørsmål

Jeg har hatt clamydia tre ganger, gått me det over lengre tid. Gikk til lege og fekk behandling. har ikke clamydia nå. Har mistanke om at jeg har tatt skade av sykdommen. Sæden er fordandret, blitt tynn.. har også lettere svie under urinering og sædavgang. Etter mye sex, 4ganger dagli. så føler jeg av og til ubehag i underlive. Jeg har vært på ultralyd, fant ikke noe unormalt i pungen. Hva kan ha skjedd visst jeg har tatt skade av clamydia, er jeg steril?

Mann, 21 år

Svar

Hei!

Sæden vil ikke endre seg om du skulle bli steril. Hvis du er testet for klamydia og er negativ er det ingen grunn til å diagnostisere det ytterligere med mindre du har nye sexpartnere. Du kan kontrollere urinen din for "vanlig" urinveisinfeksjon, men det er neppe slik infeksjon det er snakk om hos deg, det pleier ikke å være så langvarig.

Husk at sex kan være en "påkjenning" for underlivet og 4 ganger sex pr dag over tid vil gi ubehag i underlivet - akkurat som all annen trening vil gjøre deg sliten i de organer som trenes. ;-)

For å finne ut av om du er steril eller ikke må sæden din testes, det er ingen annen måte å finne ut av dette på.