Sex i et varmt rom

Spørsmål

Jeg er en veldig varm person og synes det er bedre at det litt kjølig enn skikkelig varmt i et rom. Jeg har ikke en fast sex-partner, så det er stadig tilfeldig hvor jeg har har sex. Når jeg blir veldig varm er det fort at kroppen bruker alt blodet til å gjøre meg varm i hodet, så penis blir slapp eller faller ned etter hvert under samleiet. Dette er meget uønskelig og siden det ikke alltid er et kaldt rom jeg har sex i så er det ikke så mye å få gjort med. Har dere noen tips til meg?

Mann, 20 år

Svar

Hei!

Kroppen din har nok blod til både å opprettholde sirkulasjonen i hodet og til å holde penis stiv, så jeg tror vel egentlig ikke at det er årsaken til at du blir slapp utover i samleiet.

Det kan være andre årsaker til at penis "svikter", og hvis du er engstelig for at den skal bli slapp så blir gjerne det en selvoppfyllende profeti, din angst for ereksjonssvikt fører til at penis blir slapp.

Ved tilfeldige sexpartnere kan nok også forventningen om å prestere der og da bli stor og gjøre det vanskelig å holde spenningen oppe.

Det er vanskelig å gi deg noen konkrete råd uten å kjenne deg og forhistorien din bedre. Jeg synes du skal ta dette opp med legen din, så kan dere sammen se om dere ser noen sammenhenger.

Lykke til!