Sædkvalitet

Spørsmål

I løpet av den siste uken har det kommet mindre sæd når jeg har onanert. Den støtes ikke ut like hardt som før, også virker det som den er tynnere i konsistensen etter de første «ladningene». Nå har jeg da onanert hver dag etter dette og det har vært det samme de siste 3 dagene. Har alltid onanert ca daglig. Er det noe feil, eller er det noe som påvirker dette?

Relevante sykdommer/medisiner: Har hatt det ganske stressende den siste tiden, fikk et panikkangst-anfall og har gått til psykolog. Kjøpte meg noen b-vitaminer (Solaray: Balansert Mega-B-Stress) og antioksidanter (medox 75mg) som jeg begynte å ta. Dette kom ca dagen etter jeg begynte å ta dette, vet ikke om det henger sammen.

Mann, 26 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Nei - dette kan du nok ta helt med ro. Mengden og konsistens av sæd kan variere fra gang til gang, og fra tid til annen. Det henger sammen med mange ting - bl.annet stress, forkjølelse o.l. Du sier selv at du har hatt det stressende i det siste, og det henger nok mye sammen med det. Prøv og stress ned, og ikke bekymr deg over dette. Og b-vitaminer vil ikke ha noen gal innvirkning på dette.