Rohypnol og utslett på penis

Spørsmål

Jeg har noe utslett på penisen min, men jeg tør ikke gå til legen uten rohypnol!
Er det mulig å få en legeresept på 2. stk. rohypnol uten å gå til legen.

Jeg har også et annet problem!
Jeg begjynte veldig sent i puberteten, fikk mitt første kjønnshår når jeg var 16 men jeg føler at jeg har stoppet opp i utviklingen, syns penisen og pungen er svært liten og tynn og ikke ferdig utviklet. Føler meg som 1/3 jente.

Har vært hos en vanlig lege tidligere og tatt blodprøver men de mente at alt var normalt.
Må ha noe veksthormoner eller no.
Jeg har lært på skolen at man får større penis og klitoris av å bruke anabole steroider, føler trang til å prøve det!!!

Sykdommer: Halvveis impotent
For tidlig sædavgang

Mann, 20 år

Svar

Hei!

Du kan selvfølgelig ikke få resept på Rohypnol uten å gå til lege, og jeg vil dessuten ikke anbefale at du bruker Rohypnol. Du har sikkert fått med deg at Rohypnol har vært i søkelyset på grunn av en betydelig misbruksproblematikk, og det er mange som ønsker Rohypnol fjernet fra markedet, selv om det kan vise seg å være vanskelig.

Jeg synes det er feil å ta legemidler før man går til legen. Å undersøke et utslett på penis er ikke smertefullt på noen måte, men kanskje litt ubehagelig. Slike ubehageligheter kan det være mange av i livet, og det er ikke riktig å medisinere de bort med sterke angstdempende medisiner. Derimot bør du bite tennene sammen og møte legen uten medikamenter. Du kan godt fortelle ham at du har problemer med dette, og jeg tror du vil oppdage at det ikke er farlig å gå til lege.

Hvis du har normale verdier av kjønnshormoner og veksthormoner er det tvilsomt om legen vil behandle deg med slike. I enkelte tilfeller hvor penis og pungen er svært underutviklet kan dette være aktuelt, men da vil du sannsynligvis ha en hormonforstyrrelse.
Anabole steroider vil nok kunne gi større utstyr så lenge du bruker dem, men effekten er ikke nødvendigvis varig. Dessuten har anabole steroider en del ubehagelige bivirkninger, blant annet har en del ungdom som eksperimenterer med dette opplevd å få bryster, noe som gutter i din alder selvsagt ikke ønsker.

Jeg synes du skal være forsiktig med å ty til medisiner som løsningen på problemer som oppstår, ihvertfall uten at lege har anbefalt behandling.