Prolapsbehandling

Spørsmål

Jeg er en kvinne på 61 år med en veldig vond nakke.Har smerter nedover i armen, og hånden dovner bort stadig. Var i MR.trommel, der ble det funnet prolaps på venstre side i nakken.Jeg har fått henvisning til fysioterapi.Men et sted leser jeg at verken fusioterapi eller kiropraktor behandling er bra ved prolaps.
Hva er riktig behandling ved prolaps?

Kvinne, 61 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei!

Prolaps i nakken går som regel over av seg selv, kun betennelsesdempende og lettere smertestillende er tilstrekkelig. Løping, hopping og lignende frarådes, ensidige stillinger av nakke og rygg bør unngås. Noen har effekt av en myk nakkekrage som avlastning.

Rådgivning ved fysioterapeut er fornuftig, men kiropraktikk anbefaler jeg ikke.

Har du spørsmål om Allmennmedisin?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Pris fra 199,-