Problem vond lukt underliv

Spørsmål

Jeg er en gutt som begynner å bli rimelig fortvilet. Jeg plages med at testiklene blir veldig varm, noe som fører til at boksershortsen blir fuktig. I tillegg kan det også komme sur lukt fra penis (tror jeg) Dette skaper igjen utrolig vond lukt og som gjør at jeg blir hemmet sosialt. Jeg har spurt flere leger, men ingen har noe svar. Jeg har også tatt diverse kjønnsykdomstester og alle er fine. Tenkte at det kanskje var fordi jeg går med trange boksershortser, men jeg merker at også om morgenen at testiklene "koker" av varme. Hva kan det være???

Mann, 30 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Jeg forstår godt at du blir fortvilet i og med at du har vært hos mange leger uten å få noen forklaring. Men til ditt problem; er dette noe som har skjedd i den senere tid, og hvordan begynte det? Har du også noe kløe rundt penis og testiklene? Det jeg tenker på er om du kan ha fått en soppinfeksjon som gjør at du kjenner en vond lukt og at testiklene dine kjennes varme ut. Er du allergisk mot noe? Og -dusjer du ofte? Hvis man dusjer ofte og bruker såpe, så kan det faktisk gjøre at man får en soppinfeksjon.
Det hadde vært fint om du kunne skrive inn til meg og svare på disse spørsmålene, slik at jeg lettere kan finne ut hva det er som plager deg og forhåpentligvis kunne stille en diagnose.

Vent litt. Fikk du ikke svar på det du lurte på?

Send inn ditt spørsmål nå, og få svar fra en lege på mail innen 3 dager fra kr. 259,-.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Skriv inn spørsmålet her:
0/2000 tegn