Privat svar?

Spørsmål

Hei igjen.
Ønsker privat svar på min henvendelse, hvis det er mulig å ordne i etterkant.

Svar

Hei.

Du har sendt ditt spørsmål til sexologen, som imidlertid mente at det var bedre at du fikk svar på ditt spørsmål fra en lege med kompetanse på gynekologi. Derfor får du svar fra vår svarlege innen gynekologiske problemstillinger, lege Thea Steinert. Så har du her bedt om å få et "privat svar på din henvendelse". Det vil jeg svare deg på og kommentere, som svarlegesjef på Lommelegen.no.

Lommelegen.no er en anonym tjeneste, og det betyr at også vi leger som besvarer deg og andre brukere av Lommelegen, ikke vet hvem dere er, og vi har ikke noen informasjon om deres mail e.l., og det er derfor umulig for oss å sende svar på mail eller annen direkte / privat måte. Jeg beklager dette, men samtidig vil jeg minne om at dette er noe vi gjør våre brukere oppmerksom på i informasjonen om tjenesten som vi gir.

Men det er kanskje ikke dette du mener med "privat svar". Mener du kanskje "skjult svar", dvs at ingen andre lesere av Lommelegen kan lese ditt spørsmål og svaret? Isåfall lar det seg ordne. Og jeg gir med dette beskjed til vår redaktør og svarlege Thea Steinert, om at svaret ditt skal gjøres skjult.

Ha det bra.