Portugisisk krigsskip: Symptomer først en uke senere?

Spørsmål

Lurer på hvordan symptomene er etter å ha vært i kontakt med portugisiske krigsskip? En uke etter at jeg badet i Puerto Rico, fikk jeg utslett/svimerker på ene leggen og sterk feber. Er det mulig at eventuelle symphtomer dukker opp en uke etterpå?

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei.

Det er ikke mulig at det du kjenner nå, kan være resultat av kontakt med maneten portugisisk krigsskip. Giften fra tentaklene til maneten gir umiddelbare symptomer, ikke en uke senere. Det du her beskriver, må følgelig ha annen årsak. Jeg kan dessverre ikke si hva det kan skyldes, uten å undersøke deg nærmere. Jeg synes at du skal ta kontakt med lege om ikke dette forsvinner av seg selv igjen. Ha det bra.

Har du spørsmål om Allmennmedisin?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Pris fra 199,-