Penisstørresle

Spørsmål

Jeg hare en ganske liten penis, ca. 4-5 cm i uerigert tilstand, men jeg føler at den blir relativt normal størrelse erigert tilstand ca. 11-12 cm. Er dette et tilfelle av mikropenis eller en mild form for dette. I puberteten vokste penisen min ikke noe særlig og jeg føler at jeg har ca. samme penisstørrelse hele livet. Finnes det noen typer behandlinger som kan hjelpe meg eller kunne ha hjulpet meg dersom det hadde blitt gjort før pubertet, testosteron eller liknende, og er det noen spesiell årsak til jeg ca. har hatt samme penisstørrelse hele livet.

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Penisen din er ikke for liten. Dette med størrelsen på penis er vel kanskje noe av det gutter og menn er mest opptatt av. Jo større, jo bedre tror de fleste. Mye har vært skrevet om den såkalte normalstørrelsen på den (stive) erigerte penis, og det varierer mellom 11–12 og 18 cm i lengde. Så slik sett er du jo innenfor normalen. Dette er jo også avhengig av hvordan man måler. Det skal måles på siden av penis; fra roten og helt ut til tuppen. Husk også at penis ofte er kurvet og således kan være lengre enn den synes. Og selvfølgelig skal den måles ved full ereksjon. Det er også helt klart at størrelsen på den slappe penis varierer veldig. En liten, slapp penis kan bli relativt mye større i stiv tilstand enn en stor, slapp en, Den amerikanske seksualitetsforskeren A. .Kinsey undersøkte 2376 menn når det gjaldt størrelse av penis, og fant at middelverdien på lengden på den erigerte penis var 15 cm med en spredning på 9–22 cm.
Så du har ikke et tilfelle av mikropenis eller noen mild form av dette. En mikropenis er under 8 cm i erigert tilstand. Det finnes ikke noen behandling som kunne vært gjort før pubertet eller nå når det gjelder størrelsen. Du sier at du har hatt samme penisstørrelse hele livet, men da mener du vel i slapp tilstand. Jeg vil nok anta at din erigerte penis er større nå enn før puberteten. Så det beste du kan gjøre er å være stolt av den penis du har, Og måten du bruker den på med en fremtidig partner er nok mer viktig enn størrelsen. Jeg håper derfor at dette var litt oppklarende for deg .

Vent litt. Fikk du ikke svar på det du lurte på?

Send inn ditt spørsmål nå, og få svar fra en lege på mail innen 3 dager fra kr. 259,-.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Skriv inn spørsmålet her:
0/2000 tegn