Penisstørrelse

Spørsmål

Jeg har en penis som er 15 cm lang, dette synes jeg er greit (normalt)
Men jeg har hatt sex med en del jenter som synes det kan være vondt på grunn av tykkelsen på penis. Jeg har målt at den er fra 16 - 18 cm i omkrets(kommer ann på hvor jeg måler) er dette unormalt?
Kan den gjøres tynnere?

Sykdommer: tykk penis

Mann, 33 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Du bekriver noe som de fleste menn ville misunne deg - at du har en relativt tykk penis! De fleste menn som skriver til meg klager over det motsatte - at penis enten er for kort eller for tynn (i deres øyne vel og merke!)
Lengden på din penis er som du selv sier helt innenfor det normale, og tykkelsen - eller diameteren- er kanskje litt større enn manges - men ikke så mye at det skulle gjøre vondt når du trenger inn i din partner. Husk - kvinner skal kunne føde et barn gjennom skjeden - dvs. at noe så stort som hodet på en nyfødt baby skal kunne passere ut gjennom skjeden. Og her er det snakk om mye større diameter enn 16 - 18 cm! Så det er kanskje en tanke at de jentene du har ligget med enten har vært litt anspente, eller de har kanskje vært ikke nok fuktige i skjeden? Jeg vil anbefale dere å bruke vannbasert glidecrem du får kjøpt på apoteket, det vil sannsynligvis avhjelpe noe av ditt problem.

Vent litt. Fikk du ikke svar på det du lurte på?

Send inn ditt spørsmål nå, og få svar fra en lege på mail innen 3 dager fra kr. 199,-.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Skriv inn spørsmålet her:
0/2000 tegn