Penisstørrelse

Spørsmål

Hei!
Jeg har en penis på 15-16 cm..
Og føler dette er for lite, dette er noe som virkelig tærer på psyken min, ikke bare lengden, men oxo tykkelsen, hva er gjennomsnitts lenged på en penis i min alder og tykkelse? Vil min penis vokse seg lenger og tykkere? Isåfall hvor lenge har jeg igjen av puberteten?
Jeg har hørt man kan ta noen vekst hormoner som skal gjøre at penis vokser, kan dette stemme, og hvor evt får jeg i tak i det? Ogaå hørt om operansjon, kan d oxo gjøre noe med tykkelsen?
Jeg og kjæresten min har et bra sex liv, men jeg føler at jeg har for liten, henne sier at hun er fornøyd og at den er stor, og at henne fikk vondt av eksen hennes fordi han hadde for stor ( noe som ikke får meg til å føle meg bedre, heller omvendt ) men jeg vil vite at henne VIRKELIG syntes jeg har en stor penis.
PS: Svar på dette inlegget er VIRKELIG viktig for meg, håper på svar TAKK!

Sykdommer: Gress pollen allergi

Mann, 17 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Du sier du har en penis som er 15 - 16 cm. lang. Dette er faktisk litt over gjennomsnitt - så du har nok ikke noe å være bekymret for når det gjelder lengde av din penis! Og når det gjelder veksthormoner - glem det - det gjør større skade enn effekt!
Det er heller ingen operasjon som kan avhjelpe lengden - noen steder i utlandet gjøres det - og jeg har sett forferdelige resultater der menn har mistet ereksjonen for resten av livet! Så - kos deg over at kjæresten din synes du er bra - og at dere har et bra sexliv - og gled deg over penisen din som den er!!

Vent litt. Fikk du ikke svar på det du lurte på?

Send inn ditt spørsmål nå, og få svar fra en lege på mail innen 3 dager fra kr. 259,-.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Skriv inn spørsmålet her:
0/2000 tegn