Penisoperasjon

Spørsmål

Godag!

Så deg på TV2 i en debatt vedrørende penis-forlengelse, og her kommer også mitt problem inn. For halvannet år siden var jeg i Danmark å utførte dette inngrepet. Har angret mye i ettertid,og ønsker nå å ordne opp i styret.
Jeg lurer på hva du har rådet de pasienter som kommer inn med samme problem, til å gjøre? Mitt problem er at de i inngrepet strakk deler av pungen over penis, slik at det ser ut som penisen kommer ut av pungen. Dette gjør at pungen blir for liten, og det strammer veldig på testiklene. Den "væsken" de sprøytet inn i penis rant ut etter operasjonen, slik at penisen er lik som før, bare at den kommer ut av pungen. Jeg lurer på om det er mulig å feste penis tilbake til oversiden, og trekke pungen ned slik at jeg slipper å bli plaget? Hvem kan jeg i såfall kontakte?
Et annet problem er at det er kommet en liten klump inne i pungen. Den er på størrelse med en halv-rosin, og ligger i pungen. Den er ikke en utvekst på noen av testiklene, men holder seg på venstre side. Dersom jeg trekker penis opp mot magen følger kulen med, og da kan jeg se at den ligger som en rund-klump på undersiden av penis.
Jeg er med andre ord veldig bekymret om dagen, og håper jeg kan få et svar. Gjerne henvisninger med tlf-nummer slik at jeg kan slippe denne uutholdelige bekymringen.

Takk skal du ha!

Mann, 23 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Det forteller gjør meg skikkelig opprørt på dine vegne! jeg forstår godt at du er fortvilet, og vil gjerne hjelpe deg. I Norge gjøres jo ikke slike penisoperasjoner; nettopp fordi det ikke fører til noe bra, og burde også vært forbudt i andre land. De som leser ditt brev vil jo forstå det!
Men hvis du gir ditt navn til redaksjonen i Lommelegen og ditt telefonnummer, så vil jeg kontakte deg for time.

Har du spørsmål om Allmennmedisin?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Pris fra 259,-