Penis

Spørsmål

Jeg har tre forskjellige penisproblemer. 1. Jeg har for stram forhud, så jeg får den ikke over hodet ved ereksjon. 2. Penisen min er krummet oppover, og litt til høyre. 3. Penisen min er ganske liten, 12,5 cm i erigert tilstand, og heller ikke noe særlig tykk. Jeg har lest litt på internett om piller for å få større penis, men jeg aner ikke om noen av dem virker, eller om eventuelle bivirkninger. Jeg er redd for reaksjonen til jenter, da det ikke ser så særlig innbydende ut. Er det noe jeg kan gjøre for å løse disse tingene?

Hilsen fortvilet 17-åring.

Mann, 17 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

For å ta det siste først: det er ingen piller eller tabletter som kan gjøre penis større! Det du i så fall finner på internet som sier dette, er direkte feil!
Dessuten - en penis på 12.5 cm er innenfor det normale - så fortvil ikke. Det er faktisk mange jenter som ikke er så opphengt i om penis er stor eller liten - men er mer opptatt av hvordan du er som person!
Når det gjelder at forhuden ikke kommer tilbake over penishodet - så er det et problem du deler med mange - og kan lett løses ved å gå til lege og få foretatt et lite snitt i forhuden (med bedøvelse!) som gjør den "mer slakk".
Når det gjelder at den er krommet oppover og til høyre - er det også en ting du kan drøfte med din fastlege - og noe som også kan rettes på.

Vent litt. Fikk du ikke svar på det du lurte på?

Send inn ditt spørsmål nå, og få svar fra en lege på mail innen 3 dager fra kr. 199,-.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Skriv inn spørsmålet her:
0/2000 tegn