Har du spørsmål til legen?

Doctor photo

Har du spørsmål til legen?

Skriv anonymt til en av våre spesialister og få svar innen én eller tre dager. Send spørsmål nå!

Overfølsomhet penis ved utløsning

Spørsmål

Hei

Fra jeg begynte å ha sex har jeg alltid slitt med at jeg rett før utløsning føler at jeg blir "overstimulert". Penishodet blir vanvittig ømt og jeg må ofte slutte samleie. Det skjer også når penisen faller ut av skjedet og skal inn igjen og etter jeg har fått utløsning ved onani feks.

Sexen føles veldig godt helt til et visst punkt der det virker som om friksjonen går fra å være deilig til å overstimulere penishodet og gjøre veldig vondt. Penis blir ofte slapp etter dette også nesten som en utløsning har skjedd.
Men den kan bli stiv igjen etter et par minutter.

Det virker som det er spesielt et punkt på penisehodet midt på helt nede som er verst.

Ved onani så klarer jeg å unngå dette ved å være veldig forsiktig med det området før utløsning, Men samleie er det veldig vanskelig og ødelegger ofte for stemningen og lysten. Visst jeg onanerer meg til utløsning og stikker penis i skjedet er det ubehagelig også, Men ikke i nærheten av så ubehagelig som å prøve å få utløsning kun av stimulering fra kjedet.

Det har vært i perioder hvor jeg ikke har hatt utløsning på flere måneder. Det virket som om det hjalp på problemet når jeg hadde sex igjen. Men bare noen uker senere var det samme problemet tilbake

Har sjekket meg for kjønnssykdommer.
Når jeg bruker kondomer så klarer jeg ikke få utløsning i det hele tatt. Prøvd en del forskjellige. Er i fast forhold. Tror ikke at det er tørt skjede som er problemet.

Er det noe jeg kan gjøre for dette?
Det gjør det veldig fristende å onanere istedenfor å ha sex. Noe som ikke er bra for forholdet. Har ikke problem med ereksjon.

Svar

Hei
Jeg forstår godt at du blir veldig frustrert over dette. Det høres ut som du har en veldig følsom glans. Og speseielt ett punkt. Det jeg erfarer er at noen menn/gutter erfarer en slik stor følsomhet på glans. Men mange rapporterer at det kan være værre i perioder med mye stress og anspenthet. Jeg vet ikke om du har det slik. Men det er klart at denne situasjonen i seg ssg selv jo øker en anspnthet og frustrasjon.. Når du onanerer sier du at du ikke får det slik da du selv kan styre hvor du stimulerer. Men det er klart at det oppleves som veldig frustrerende når dette kommer ved samleie. Jeg tenker at dette er noe du trenger å snakke med en urolog om. Det er en spessialist på nettopp urinveier og kjønnsorganer. Så jeg vil anbefale deg å ta kontakt med din fastlege og be om en henvisning til en urolog. Det kan nemlig være at en liten omskjæring av forhuden kan være en løsning. Det kan gjøre penishodet litt mindre følsom og gjøre at du får dette problemet ved utløsning ved samleie