Nattelig utløsning

Spørsmål

Jeg har et spørsmål som jeg lurer litt på. Kjæresten min har uønsket utløsning om natten. Ganke ofte. Han er 20 år. Ganske plagsomt både for han og meg, er det noen måte det går ann å få dette til å stoppe? han legger seg som regel om kvelden og får reisning, og våkner me reisning HVER natt! Han er også veldi lett "reiselig", noe som kan være litt plagsomt! Kan en gjøre noe med dette? Han har hatt det i mange år.

Kvinne, 18 år

Svar

For det første; at gutter/menn får sædutløsning om natten er faktisk helt normalt og veldig vanlig. Det handler om at når man sover så har man drømmer og fantasier, og det kan vel godt være at han ligger og drømmer om sex med deg - og så får han reisning og utløsning.
Og drømmer og fantasier kan man nok ikke gjøre noe med.
At han våkner med reisning om morgenen - det er også helt normalt og betyr egnetlig at urinblæra er full og presser på - som utløser denne ereksjonen.
Så - det er nok ikke noe som kan - eller skal -gjøres med dette. Det er nok heller du som må avfinne deg i at slik er det - og egntlig kan være glad for å ha en parner som er helt normal - og ikke har ereksjonsproblemer!