Misfarget sæd

Spørsmål

Misfarget sæd.
Har registrert svært "grumset sæd" eller brunrød fargetrevler i sæden for ca 14 dager siden. Føler og noe verk i området ved testiklene. Min fastlege er på ferie, og ville derfor forsøke spørsmål hit. Har og opplevd dette for ca 2 år siden en gang i mindre målestokk, men det vart normal farge etter kort tid. Uroleg for hva dette er. venter på svar. sendt spørsmål onsdag 24.09. kl 8,35 mvh en på Veslandet.

Sykdommer: Blokket ut blodårer for ca 9 år siden, problemer med hjerterytme,og høgt blodtrykk. Diabetes 2 for ca 1,5 år siden m.m.
Medisiner: Hjertemed. + diagetes.

Mann, 56 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Det hender av og til at sæden blir misfarget, og det kan bl.a. tyde på en infeksjon. Det behøver ikke være noen alvorlig infeskjon; det kan f.eks. være en betennelse i prostata eller et eller annet sted langs urinrøret som leder sæden ut. I og med at du kjenner noe verk i området rundt testiklene, så ville jeg nok ta en tur til lege hvis jeg var deg, for å få tatt en grundig undersøkelse og få tatt de prøver som er nødvendig. Det er bedre å gjøre det med en gang enn å vente, og fastlegen din har vel en vikar. Så slipper du å uroe deg mer!

Vent litt. Fikk du ikke svar på det du lurte på?

Send inn ditt spørsmål nå, og få svar fra en lege på mail innen 3 dager fra kr. 259,-.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Kommersiell tjeneste
Skriv inn spørsmålet her:
0/2000 tegn