Manglende seksuell lyst

Spørsmål

Håper du kan hjelpe meg med noe som begynner å bli et ordentlig problem, nemlig manglende lyst. Den er mer eller mindre borte.. ikke antydning i det hele tatt. Bortsett fra om natta etter jeg har sovnet... hvor jeg ubevisst begynner å "plage" samboeren min. Har ikke problemer med potensen men må "jobbe" for å få utløsning, som også er en del av problemet. Det er nemlig bare en utløsning og ikke den sterke orgasmen som det var før. Har sjekket testosteron nivået mitt men tror ikke det ble utført riktig. Ingen traumatiske hendelser jeg kan komme på heller. Håper du har noen tips.

Relevante sykdommer/medisiner: prolaps i nedre del av ryggen

Mann, 29 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Du nevner til slutt at du har en prolaps i nedre del av ryggen; med andre ord kan jo dette hvis du har plager virke inn både på utløsningsrefleksen og også på lysten - spesielt hvis du har vondt. Men når du sier at du ikke har lyst i "våken"tilstand men sden kommer etter at du har sovnet - undrer jeg meg på om det er andrre ting som ligger bak din mangel på lyst. Den seksuelle lyst blir gjerne mindre hvis man er sliten; eller man har en eller annen sykdom eller smertetilstand (som du sier du har) eller man faktisk ikke lenger har lyst på den partner man har. Her bør du vel gå noen runder med deg selv; og er vel nærmere til å svare på dette enn meg,
Du kan selvfølgelig gå og få tatt en ny testosteron-verdi; men det er faktisk sjelden vi ser mangel på testosteron hos unge menn. En prøve som du imidlertid kan be fastlegen din å ta er et hormon som heter Prolaktin. er det for høyt så vil det nedsette lysten.

Har du spørsmål om Sexologi?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Haakon Aars SEXOLOGEN
Pris fra 310,-